Over AK special forces

De omgeving vraagt steeds meer van schoolbesturen. AK+ ondersteunt schoolbesturen naar behoefte op verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering. Denk daarbij aan financiën, personeel- en salaris- administratie en huisvesting.  

AK Special Forces, eveneens opgericht door Jos de Kleijne, ondersteunt besturen op het vlak van payrolling en detachering.  Extra handen in de klas zijn dan mogelijk zonder direct vast te zitten aan een vast contract. Tevens geeft het mogelijkheden voor een leerkracht om meerdere scholen en onderwijssystemen te leren kennen en ervaren.  Ervaren professionals kunnen worden ingezet op scholen waarin hun kwaliteiten uit de verf komen.

overons-block-img

diensten

PAYROLL

Payroll via AK Special Forces betekent dat u zelf een geschikte kandidaat heeft maar deze niet op de loonlijst kan of wil zetten. Hierin neemt Special Forces het risico en de administratie op zich. Wij zijn ABU, SNA en NEN gecertificeerd. Keuze voor pensioenopbouw bij het ABP of het pensioenfonds voor de uitzendbranche, STIPP.

DETACHERING & UITZENDING

Detacheren en uitzenden via AK Special Forces betekent kiezen voor kwaliteit, overzicht en flexibiliteit. Open en transparante tariefsopbouw. Ook hier bieden wij keuze tussen ABP en STIPP pensioen.

vacatures

Heeft u een specifieke vacature of positie die u maar niet gevuld krijgt? Wij werven niet actief maar hebben wel een beperkte databank met  specialisten van speciaal en primair tot voortgezet onderwijs. Daarnaast hebben wij verschillende wegen om geschikte kandidaten op te sporen. Schroom niet om te laten weten wat u zoekt!

logo1
sna_logo
nen_logo

contact

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Jos de Kleijne,
Directeur AK Special Forces


telephone +024 204 90 37
info@akspecialforces.nl

Panovenlaan 1
6525 DZ Nijmegen

person