Bedankt voor 2016!

Beste lezer,

Het is pas een jaar geleden dat Special Forces is gestart als een onderdeel van AK+ onderwijskantoor. Na dit hele mooie jaar kunnen we zeggen dat we trots zijn op wat we bereikt hebben: in totaal hebben we met honderden geïnteresseerde leerkrachten gesproken (We zijn oprecht de tel kwijt geraakt..), zijn we momenteel in gesprek met meer dan tien verschillende schoolbesturen en hebben we ruim driekwart van de aanvragen direct kunnen invullen met gepassioneerde leerkrachten!

Daarvoor willen wij graag alle scholen en leerkrachten even bedanken voor de positieve energie, het vertrouwen en de leuke reacties in dit startjaar. En we weten dat het al eind januari is, maar we willen iedereen toch nog een jaar toewensen, waarin jullie anderen zullen inspireren en veel zullen genieten van jullie werk op school. Ik stel voor dat we elkaar in 2017 gaan spreken, dus kijk eens op de website van Special Forces of AK+!

P.s. volg ons ook op Facebook of Linkedin om ook in 2017 op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

Met vriendelijke groet,

Jos, Ralf, Silke, Ward, Willy, Joris, Tessa, Haci, Christine, Marion, Mariëlle & Carla.